1. Ciasto Masło lub margarynę stopić. Biszkopty pokruszyć i połączyć ztłuszczem. Tortownicę o średnicy 24 cm wykleić ciastem i odstawić do lodówki na 30 minut. Truskawki opłukać, usunąć szypułki. Owoce pokroić w plasterki.Płatki migdałowe uprażyć na suchej patelni na złoty kolor. Krem Żelatynę rozpuścić w 120 ml gorącej wody , ostudzić. Ostudzoną żelatynę połączyć z serkiem śmietankowym. Kremówkę ubić z cukrempudrem na puszysty krem i delikatnie wymieszać z serkiem.Na ciasto położyć krem i truskawki pokrojone w plasterki. Wierz torcika posypać prażonymi migdałami. Wstawić do lodówki na 3 godziny. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.